Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-08-2012 17:13:11
Geldzaken & Recht

Opgelicht door jurofoon

Geachte mevrouw p.,

wij hebben u al eerder uitgenodigd om de opnames van uw gesprekken met jurofoon terug te luisteren waardoor u zult inzien dat u een verkeerde voorstelling van zaken heeft.

in het algemeen is het juist ons streven om mensen de helpen door de meest betaalbare "route" voor juridische hulp te adviseren zonder dat we de kwaliteit van de hulp te kort doen.

wij hebben u daarom in eerste instantie juist geadviseerd dat u met ons "doe het zelf pakket" een dagvaarding zou uitbrengen. dat zou u slechts 100 euro hebben gekost.

u koos er echter zelf expliciet voor om jurofoon de hele procedure voor u te laten voeren, ondanks het feit dat we u daarvan vooraf een kosteninschatting gaven. ook dit gesprek kunt u terugluisteren als u wilt. daarbij heeft u van ons vooraf schriftelijk bevestigd gekregen wat de afspraken waren.

uw bewering dat u bij ons heeft aangegeven maximaal 200 euro kwijt te willen zijn klopt aantoonbaar niet. in dat geval waren we ook nooit begonnen aan deze zaak omdat wij op voorhand al weten datvoor dat bedrag geen hele procedure kunnen voeren.

wij vinden het oprecht spijtig dat u nu in deze penibele financiƫle situatie terecht bent gekomen, maar daar kunt u jurofoon niet de schuld van geven.
uit een eerdere reactie van u op dit forum blijkt dat u ook (betalings)problemen heeft met andere bedrijven. wellicht dat u het beste geholpen bent met een schuldhulpverlener.

natuurlijk slepen wij onze clienten niet graag voor de rechter en gelukkig hoeft dat ook bijna nooit. jurofoon is echter een organisatie die het motto afspraak = afspraak hoog in het vaandel heeft staan. ondanks veelvuldige herinnering aan de gemaakte afspraken en onze welwillendheid om een betalingsregeling te treffen, koos u er toch nog voor om ons niet te betalen. uiteindelijk hebben we daarom de rechter verzocht om u aan gemaakte afspraken te houden. hier staan we nog steeds achter.