Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-08-2012 19:34:40
Geldzaken & Recht

Boom inkorten en snoeien

Buren...... mijn ene buurman komt 2 of 3 keer per jaar de heg aan mijn kant snoeien. de andere buren vinden het o zo handig dat hun gehandicapte buurvrouw hun zooi opruimt. tegen de hele schutting staat klimop en blauwe regen wat aan hun kant netjes is maar aan mijn kant woekert omdat het de hele dag zonlicht heeft. ook hebben ze ooit een boom geplant. daarvan stonden de wortels en 20 cm stam in hun tuin, de rest van de 4 meter hoge boom stond in mijn tuin. die boom was door de schutting heen gegroeid. ik ben een half jaar bezig geweest om die boom in stukjes van 10 cm te knippen zodat ik het af kon voeren. en de buren..... die zaten op balkon onder het genot van een drankje te kijken hoe ik aan het zwoegen was om hun boom uit mijn tuin te krijgen. nog geen pak vuilniszakken hebben ze gebracht.

die blauwe regen ben ik na 9 jaar snoeien ook zat. die overleeft de winter niet. ik blijf niet aan de gang. hoeveel moeite is het nou helemaal om het bij je buren netjes te houden ? mijn andere buurman is 1 tot 1,5 uur per jaar aan mijn kant bezig met de heg en vindt dit niet meer dan normaal. de andere buren vinden het allemaal wel best dat ik het doe. als ik die zooi niet 2 keer per jaar radicaal snoei kan mijn tuindeur na een jaar niet meer open. dat die zooi alles overwoekerd is kennelijk mijn probleem. prima, dan ga ik het probleem voor eens en voor altijd oplossen.