Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jz
jzero78 - 08-08-2012 21:13:55
Elektronica & TV

Mediamarkt webshop waardeloos

@naitsoezn: je moet je ook in een discussie op een duidelijke manier kunnen uiten. en ook lekker je mening geven, doe ik ook. en zielig doe ik niet, staat er dat ik medelijden met mezelf heb dat mijn televisie zgn. kapot is? nee hoor, hier staat een hardop gedachte opgeschreven. dat jij dit zo opvat, dát is zielig.
en jouw opsomming over de goede dingen, die ervaar ik ook bij andere webwinkels, jouw ervaring is duidelijk een andere. ik ben goede klantenservice gewend. zeker voor een groot concern als mm vind ik dit niet kunnen. maar wij zitten duidelijk niet op dezelfde lijn... 'we have to agree to disagree' zal ik maar zeggen.
o ja, ik kan een online aanbieding die ik 's-avonds laat zie niet gaan ophalen in een winkel die zo'n 50 km verderop ligt met het openbaar vervoer. de winkel staat zelfs los van deze aanbieding. je bent erg bevooroordeeld en slecht geïnformeerd.

@dcz: het feit dat ik schreef over lamballen en gebrainwashte schapen zijn hele duidelijke en geen beledigingen in mijn visie, want zo hebben zij zich gedragen; inactief en blind volgend. asociaal is iemand je 'toko' uitschoppen omdat die zijn mening geeft. gelukkig kom ik niet in een toko... wat een agressie joh! die dingen moest ik niet proberen in mijn winkel.

@hereistom: ik ben meteen niet slim als ik bij deze website koop? ik heb nooit slechte verhalen gehoord over mm in het algemeen. je kan me naïef noemen, maar niet dom. en naarmate ik verder lees, zie ik dat mm nog niet eens de voordeligste is, goede verhalen over voordeligere (web)winkels hoor ik nu ook.

@melomaan: iemand die heel lang in de fysieke winkel heeft gestaan. dat er zo'n groot verschil tussen deze twee zit, had ik geen rekening mee gehouden. nogmaals, je kan me hierin wel naïef noemen.

@hagaman: bedankt! en zeker weten zal ik niet nog een keer deze fout maken. bedankt voor de tip en steun. :)