Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-08-2012 12:50:39
Geldzaken & Recht

Opgelicht door jurofoon

Wij hebben u daarom in eerste instantie juist geadviseerd dat u met ons "doe het zelf pakket" een dagvaarding zou uitbrengen. dat zou u slechts 100 euro hebben gekost.

gelooft u het zelf. of denkt u dat de consument achterlijk is. wie zou er niet hebben gekozen voor een doe het zelf pakket van € 100 in plaats van het door u genoemde € 1000 tot € 2000 euro. en ook al klopt uw verhaal. vindt u het niet schandelijk dat u ondanks dit ernorme prijsverschil uw klant niet nadrukkelijk hebt gewaarschuwd. ja, ik weet dat u beweert dat u wel heeft gewaarschuwd. mag ik u dan vragen om dit met bewijzen te staven. als ik een bedrijf had zou ik niet durven om een zaak van een van mijn leden aan te nemen en hen duizenden euro's te vragen in de wetenschap dat het slechts 100 euro hoeft te kosten. u zegt ook dat u een kosten inschatting heeft gemaakt. mag ik u ook om het bewijs hiervan vragen. ik neem aan dat u niet iets roept maar dat u het ook kan bewijzen. anders is het een welles-nietes verhaal en daar heeft niemand wat aan behalve mensen die moedwillig de boel bedonderen zoals jurofoon. u bent de professionele partij dus u zult wel over bewijzen moeten beschikken.