Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-08-2012 13:24:52
Geldzaken & Recht

Opgelicht door jurofoon

[quote=jurofoon schreef op woensdag 8 aug 2012,
uw bewering dat u bij ons heeft aangegeven maximaal 200 euro kwijt te willen zijn klopt aantoonbaar niet. in dat geval waren we ook nooit begonnen aan deze zaak omdat wij op voorhand al weten datvoor dat bedrag geen hele procedure kunnen voeren.


jurofoon,
u zegt dat het aantoonbaar niet klopt. kunt u het dan aantonen? ik kijk ernaar uit.

op 08/02/10 ontving jurofoon een mail van me waarin ik schreef: "geachte mijnheer b,
zoals vanochtend afgesproken hierbij een mailtje van me. ik ben letterlijk ingestort nadat de kosten bij mij bekend werden. die zijn inmiddels meer dan
€ 1300. een fors bedrag. ik zei tegen u dat ik aan uw collega had gezegd dat er maximaal 2 uurin rekening zou worden gebracht maar u heeft me voor uw 1e reaktie reeds 6,5 uur in rekening gebracht. daar komen de overige kosten van jurofoon nog bij". zoals u ziet geef ik duidelijk te kennen dat de rekenig totaal onverwachts hoog was ook geheel bezijdens de afspraken was.

internet stond vol klachten over jurofoon. die worden steeds verwijderd. geldwolven. geld kan je van me krijgen hoor. met alle liefde. maar doe het wel op een eerlijke en oprechte manier. probeer niet om op een oneigenlijke manier geld uit mensen hun zakken te kloppen. zoals jullie schreven was het voor mij een positief vonnis. dat klopt. toch bestrijd ik jullie handelwijze in deze omdat het aantoonbaar leugenachtig en niet cosher is.