Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-08-2012 15:49:08
Geldzaken & Recht

Online schoenen kopen

Olympisch comité egypte koopt nep-nike

londen (anp) - het egyptische olympisch comité lijkt te zijn opgelicht. de leverancier van de sport- en vrijetijdskleding van de atleten zou vervalste nikespullen hebben verkocht. dat meldt the telegraph, de website van de britse telegraph media group.
op twitter zegt synchroonzwemster yomna khallaf dat ze zelf nieuwe spullen heeft moeten aanschaffen. ,,de tassen bijvoorbeeld hadden grote nikelogo's maar ritsen van adidas. het is zo frustrerend dat we 2000 egyptische pond (ruim 270 euro) extra moeten betalen zodat we er fatsoenlijk uit kunnen zien en niet eens goed.''
een woordvoerder van nike zei dat de firma er onlangs achter kwam dat het egyptisch olympisch comité in zee was gegaan met een bedrijf dat schoenen en kleding met een vals nikemerk had geleverd.

gepubliceerd op: 25.07.12 13:55