Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

traporgel
traporgel - 10-08-2012 13:42:03
Voeding & Gezondheid

Albert heijn

[quote=aromaat schreef op dinsdag 7 aug 2012, 19:24]aardig wat reacties. ik laat het bezorgen omdat ik slecht ter been ben en dus zelf niet naar de winkel kan gaan. maar daar wordt gezien de reacties niet aan gedacht! jammer


wat ik niet begrijp: u hebt boodschappen gedaan bij ah via internet. nu zit u met de kratten in uw maag, en u vindt dat het u bakken geld kost.

volgende week hebt u alweer eten nodig. dan brengen ze weer alles in kratjes. de lege kratjes gaan dan retour.

dan rekenen ze 12 euro statiegeld voor de nieuwe kratjes, maar u krijgt 12 euro terug voor de lege kratjes van vorige week. dus 12 min 12 is nul.

wat is nu eigenlijk uw probleem? u wilt gemak. maar het mag niets kosten.

het kost u alleen maar 12 euro als u besluit niet meer bij ah te kopen, want dat hebt u 3 kratjes voor 12 euro, terwijl kratjes bij de c1000 / plusmarkt etc.etc. 5,50 per stuk.

u hebt dus 4,50 verdiend als u stopt met eten uit kratjes van de ah.