Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

trend spray
trend spray - 12-08-2012 09:30:15
Elektronica & TV

Een naald in een hooiberg??

[quote=dobby schreef op zondag 12 aug 2012, 04:13]zomaar een losse gedachte - was het wel live wat je zat te kijken? niet een of ander fabrieksel van het zeikenhuis / ziekenomroep (hoewel? is dat ook tv?) / verhuurbedrijf enzo? en eigen programmamix? of eerder uitgezonden materiaal?

misschien dat je bij het ziekenhuis iets kan vinden.. (of patientline? of wie dat dan ook doet..)

ik ben enkele dagen erna uitgebreid gaan zoeken. eigenlijk verbaasd dat ik het niet kon vinden.
ik heb toen even gedacht: was het misschien een dvd?
het kan, maar lijkt mij onwaarschijnlijk. het was op de kinderafdeling. dan moet er iemand (bezoek, ouders of 1 van de kinderen) in de "speelkamer" waar een dvd speler staat, deze dvd aan hebben gezet.
gezien de inhoud lijkt mij dat niet waarschijnlijk, maar zou theoretisch wel kunnen. alle t.v.'s op alle kamers zien dan op het videokanaal deze dvd. (weet ook niet of de tv op het videokanaal stond)

tappie, ik ben ook vrij zeker dat het een uitzending van discovery channel was.
in mijn geheugen zie ik: rechtsboven in het beeld, het logo van discovery channel. eerst letters dan een wereldbol en dan weer letters.