Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
timfelix - 12-08-2012 21:36:25
Computers & Telefonie

Kpn misleid klanten met glasvezel

[quote=vagcom schreef op zondag 12 aug 2012, 21:17][quote=]de huidige generatie computers is prima geschikt voor glasvezel, alleen uw computer niet vagcom

niet één pc van de nog huidige generatie kan optimaal gebruik maken van de geboden snelheid van glasvezel, zelfs mijn mac apple niet!

wat u misschien prima vind ben ik totaal niet mee tevreden en voegt weinig tot niets toe aan de snelheid die ik nu geniet...

macs zijn dan ook de meest overpriced stukken stront die je in de winkel kunt vinden. ik maak gewoon vol gebruik van mijn 500 mbit glasvezelverbinding, wat op dit moment toch wel het hoogste is wat voor consumenten beschikbaar is. gewoon zorgen voor een goede netwerkcontroller en een systeem dat netjes up to date is.

overigens gaat dit alleen om mijn workstation, ik zal maar niks zeggen over mijn server.