Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

avhelvoort
avhelvoort - 13-08-2012 19:06:13
Computers & Telefonie

Spooktelefoontjes

[quote=aksr schreef op maandag 13 aug 2012, 14:20]ik werd eens gebeld door een mevrouw uit een heel andere stad met de vraag waarom ik haar altijd midden in de nacht belde en dan niets zei.
ik wist van niets en wist heel zeker dat mijn telefoon niet gebruikt was. toen ik haar nummer zag op mijn telefoonnota wist ik wat er loos was. dat was de controle van een alarmsysteem via een alarmcentrale. het nummer was echter door de installateur foutief geprogrameerd. fout hersteld en probleem voorbij. kan dit misschien iemand op een idee brengen?
a.dit kan eigenlijk niet, de tp zegt dat er niks te horen is, dus alsof er niemand belt, een inbraak centrale zou na mijn weten altijd nog iets van pulsen doorgeven of in ieder geval is er een verbinding actief.
ik zit zelf inderdaad ook te denken aan dat je je telefoon zelf aflaat gaan om net te doen of je gebeld wordt, maar komt er dan wel te staan 'onbekend nummer'?
ik zou je provider bellen of mailen en en bijhouden welke tijden je gebeld wordt dit doorgeven aan je provider en proberen of zij het kunnen blokkeren.

succes