Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-08-2012 17:54:35
Geldzaken & Recht

Automatisch donor?

Tdehond schreef op maandag 13 aug 2012, 17:04: tot15karakters schreef op maandag 13 aug 2012, 16:08: ik vind dit een goed voorstel maar nog liever had ik het zo gezien;

donors voor donors dus als je zelf al tenminste 1 jaar donor bent dat je als je zelf iets nodig zou hebben voorrang kreeg op niet donors.
dan beloon je mensen die donor werden en laat je mensen die weigerden of bang zijn voelen hoe het is als je niets kunt krijgen als het te laat is.

dat is eerlijker want ik wil alleen dingen afstaan die er voldoende zijn aan deze profiteurs.
dus alleen voor andere donors dus niet voor die weigeraars zou beter zijn.


zo zit de geneeskunde gelukkig niet in elkaar.

ik denk wel dat belangrijke figuren als leden v.h. koningshuis voorrang krijgen boven jan modaal. al zal dat zorgvuldig onder de tafel gemoffeld worden.

mocht dit waar zijn dan zullen er in politiek vragen gesteld worden. nederlanders zijn een nuchter volk welk zeker niet zullen accepteren dat de monarchie voorrang krijgt.