Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

on
ontmaskerd - 14-08-2012 19:25:13
Auto & Vervoer

Betrouwbaarheid boeteservice.nl

Geachte croese,

boeteservice.nl is een eenmanszaak te reuver, en zeker geen non profit organisatie.

normaliter wordt er met dit soort bedrijven geld verdiend aan bijvoorbeeld de proceskosten vergoeding indien bijvoorbeeld het cjib niet op tijd reageert of geen of niet tijdig een besluit neemt op bijvoorbeeld een wob verzoek (wet openbaarheid van bestuur)

boeteservice.nl geeft aan juridisch adviseur te zijn , maar dat is de man achter boeteservice helemaal niet. pas op met dit soort bedrijven!

op hun site boeteservice.nl bijvoorbeeld geeft deze aan deskundig juridisch advies te geven maar op rechtspraak.nl zijn een aantal interessante voor boeteservice zeer negatieve uitspraken te vinden.

lijkt mij in ieder geval niet zinvol om namelijk geld te betalen voor gebakken lucht! de enige die hieraan verdiend is boeteservice.

ik zou mij absoluut niet laten vertegenwoordigen door iemand die mij juridisch niet goed kan bijstaan omdat hij de kennis en de vaardigheden niet heeft!

van een juridisch adviseur mag men immers verwachten dat hij de wet meester is.

denk dat je beter naar de wetswinkel kan gaan dan je zaak toevertrouwen aan boeteservice.