Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2012 11:21:04
Auto & Vervoer

Bemmel en kroon amana amerikaans koelkast

Grootvader schreef op vrijdag 17 aug 2012, 11:11: nloraine,

u schrijft: "3 ik heb begrepen dat indien ik annuleer omdat er al een koopovereenkomst is de kosten voor ons komen ?er staat in hun mail ook nergens dat ik kosteloos kan annuleren."

onzin! natuurlijk mag u die overeenkomst zonder enige kosten uwerzijds annuleren.
het is immers de verkopende partij die in gebreke blijft en dit al, voorzover wij lezen méér dan één maand

de enige kosten is in dit geval een kort briefje naar die firma waarin u die overeenkomst opzegt vanwege het niet nakomen van de overeenkomst van die leverende partij
en doe dit dan wel aangetekend!
meer kosten hoeft u er verder niet voor te maken.

de vrije vogel

grote onzin , want de koop overeenkomst kan alleen stoppen als beide partijen het daarover eens zijn en bemmel en kroon dus niet, want ze willen gewoon leveren. de koop kan alleen worden ontbonden binnen 5 werkdagen en die zijn allang om zo u weet . de klager kan beter even naar consuwijzer gaan en daar een opzeg brief vandaan ophalen, dan naar u te luisteren! want zo komen ze van de regen in de drup.