Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2012 11:43:01
Auto & Vervoer

Bemmel en kroon amana amerikaans koelkast

Ten eerste moet je vragen of je kosteloos kan annuleren, indien ja, meteen doen! het is duidelijk een onbetrouwbare partij.
je hebt recht op de koopovereenkomst te ontbinden, als er een vaste leverdatum was. was die er niet dan geef je ze nog 1 of 2 weken om tot levering over te gaan en anders ga je over tot ontbinding van het koopcontract.

lees hier alles over je rechten
klik http://www.consuwijzer.nl/ik_wil_advies_over/elektronica_en_huishoudelijke_apparatuur/bezorgen/veelgestelde_vragen/de_verkoper_bezorgt_mijn_product_niet_wat_kan_ik_doen">hier

voor een voobeeldbrief klik http://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrieven_aankoop_herstel_vervanging_en_levering/voorbeeldbrief_overschrijding_levertijd_door_verkoper">hier

pas hem aan aan de situatie.

brief aangetekend versturen, zelf kopie houden.

een aanbetaling gedaan? dan eis tot teruggave aanbetaling in de brief.

(de 30 dagen optie geldt alleen bij koop op afstand.)
(5 dagen slaat ook nergens op)