Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2012 13:12:09
Huishouden & Energie

Jankende hond van buren

Is het mogelijk om een hondengedragstherapeut met de eigenaar van de hond te laten praten, desnoods via een andere hondeneigenaar.
iemand die zelf een hond heeft, kan waarschijnlijk beter met je buurman praten waardoor hij minder in de verdediging zal gaan.
het zou fijn zijn als een hondengedragstherapeut of iemand met veel ervaring de buurman kan vertellen hoe de hond op te voeden. daar zijn alle partijen bij gebaat.
voor de hond en de baas is dit ook niet leuk. informeer desnoods eens bij een hondenschool of ze daar een gedragstherapeut hebben en zij kennen wellicht ook ervaren mensen met honden die bij je buurman in de buurt wonen.
wie weet raken ze tijden het uitlaten in gesprek met elkaar. dit is vaak voor honden en hun eigenaren een sociale bezigheid.