Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2012 13:55:47
Huishouden & Energie

Jankende hond van buren

Een hond van half 9 tot 7 uur in de morgen dat is gewoon dierenmishandeling. een hond is een roedeldier ,logisch dat hij gaat blaffen.
waarom neemt iemand een hond als je zo veel van huis bent.
een oplossing kan zijn er een hond bij, dat lost de eenzaamheid op. maar voor die tijd zal hij eerst getraind moeten worden om niet te blaffen anders misschien nog vette kans dat ze met zijn 2-tjes gaan blaffen.

maar ja aan die oplossing heb jij natuurlijk niets, want dat moet je buurman doen.
ik denk wel dat je moet oppassen boos tegen de buurman te reageren, want misschien is de man (hoe raar dat lijkt als je je hond zolang alleen laat) stapel op zijn hond en voelt hij zich nu bedreigd en bang zijn hond te verliezen. mensen reageren nu eenmaal raar uit angst.
hij kan beter het gesprek met jullie aan gaan en zijn best doen dit op te lossen.

zou het mijn buurman zijn en bleef hij van half 9 tot 7 weg, dan belde ik toch 114. misschien dat zij tot de buurman door kunnen dringen en hem oplossingen van de hand doen.
dit is gewoon sneu voor de hond en natuurlijk heel vervelend voor jullie.