Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2012 14:45:27
Huishouden & Energie

Jankende hond van buren

Beste t.s.

aangezien ik uit uw vraag haal dat uw buurman nogal agressief kan reageren, zou ik toch naar de woningbouw gaan. ik weet niet waarom u denkt dat de woningbouwvereniging u niet meer daar in rust zou laten wonen. hebben zij u voorgesteld om u een ander huis aan te bieden?
normaal gesproken horen zij te zorgen voor uw woongenot. als eerste zullen ze u waarschijnlijk gezegd hebben dat u zelf in gesprek moet gaan met uw buurman, maar als u toch vertelt wat er is gebeurd en waar u bang voor bent, dan zouden hun een huismeester of een ander bevoegd persoon naar deze meneer moeten sturen lijkt mij.
in mijn geval deden de buren niet voor mij open en daar is de huismeester langs gegaan en sindsdien is het een stuk rustiger!

mochten ze dit niet doen dan kunt u dat vogelhuisje (uit 1 van de vorige antwoorden) overwegen. dat lijkt mij na de woningbouw het beste en mocht dat niet helpen dan kunt u uiteraard 144 (red een dier) bellen. (dus niet zoals eerder beschreven 114, want dat mocht volgens de europese regels niet gebruikt worden).

veel succes ermee!