Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2012 16:14:17
Huishouden & Energie

Jankende hond van buren

Avdmeijde schreef op vrijdag 17 aug 2012, 15:32: voorop gesteld, wij houden niet van honden en katten. wel vinden wij vogels heel erg mooi, de zogenaamde dierenvrienden zijn vaak op een hand te tellen. honden en katten bezorgen in veel gevallen buurtbewoners heel veel last, de schuld daarvan ligt natuurlijk wel bij de bezitters van deze huisdieren.men laat de honden hun behoefte doen bij een ander voor de deur, opruimen is er in veel gevallen niet bij. de katten worden sowieso altijd vrijgelaten en waar doen die hun behoefte, in de tuin van de buren, dat is zeer onplezierig als je in de tuin aan het werken bent en je die rotzooi tegenkomt. helaas verdwijnen ook heel veel vogels omdat ze bang zijn gepakt te worden door die katten. jankende en blaffende honden zijn zeer onaangenaam om te horen. in mijn ogen zijn deze dierenliefhebbers geen echte liefhebbers, ander zou je ook rekening houden met je buren.

sorrie hoor, maar ik word er altijd zo moe van als mensen zeuren over hoeveel overlast honden en katten wel niet bezorgen.
wij mensen die de hele aarde naar de filistijnen helpen en alle ruimte op aarde ons toeeigenen. bossen kappen, dieren uitmoorden, milieu vervuilen en elkaar de hersens in slaan, klagen over dieren .........
oke de hondeneigenaren die hun hond overal laten poepen en het niet opruimen, verdienen schop onder hun kont.
maar ik hoor 1000 keer liever een blaffende hond (en die buren heb ik ook met een altijd blaffende hond als zij weg zijn) dan mijn buurman die elke avond jaar in jaar uit uren op zijn motor loopt te gassen voor zijn huis en ik in de stank zit ,in mijn huis, door zijn uitlaat gassen.

en dit is niet bedoelt naar de topicopener. ik snap dat zij dit wil oplossen.
maar afgeven op honden en katten,zoals in dit antwoord ...., het komt me neus onderhand uit.

groetjes marianne