Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2012 17:35:16
Huishouden & Energie

Jankende hond van buren

Ook wij hebben jarenlang een altijd maar blaffende hond gehad. zodra we de deur uitgingen, begon hij. er is geen buur geweest die er niets over heeft gezegd. dit heeft ertoe geleid dat wij zoveel als mogelijk was bij hem thuis bleven, behalve de enkele keren dat we niet anders konden dan zonder hem van huis gaan. als het kon, namen we de hond mee.
u schrijft dat de hond soms dagen achtereen een deel van de avond plus de hele nacht alleen gelaten werd. dat is echt niet normaal! als de hond in de avonduren én 's nachts blaft, is dit ernstige geluidsoverlast voor de buren!
er zijn aardig wat 'tips' gegeven hoe het geblaf gestopt zou kunnen worden, maar het is niet uw hond, dus alle goede raadgevingen, zoals een anti-blafband, een bench etc. zijn in dit geval niet bruikbaar; ú moet het probleem niet verhelpen, maar uw buurman.
het enige wat u kunt doen, is sámen met iemand van de woningstichting naar de buurman gaan en daar de overlast bespreken. lukt dit niet, dan is misschien een wijkagent bereid met uw buurman te praten. het is meer dan duidelijk dat er een oplossing gevonden moet worden, want blaffende honden zijn hoogst irritant!

ik wens u veel sterkte en ik hoop dat deze vervelende kwestie zo spoedig mogelijk wordt opgelost!