Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 17-08-2012 22:37:37
Vakantie & Reizen

Annuleren

Door een aanbetaling te doen, heeft u in feite een overeenkomst, ook al is er niets getekend. en dat die man geen zin heeft om na zijn vakantie er meteen achteraan te gaan, lijkt me logisch. ophouden met al die achterdochtige praatjes, want als hij wil, kan hij het u heel lastig maken. hij staat in zijn recht.
het ziet er voorlopig naar uit dat hij mee wil werken.

als hij annuleringsgeld wil hebben zou het nornaal gesproken 30% van de totale aankoopsom zijn, dat wordt meestal gevraagd bij dit soort artikelen. soms kom je er met 10% mee weg. en misschien heeft u nog meer geluk.
aardig zijn voor de verkoper, dat is mijn advies en niet zo hoog van de toorn blazen, u heeft zelf eens de prieel gewenst en daar kunt u niet meer zomaar op terug komen. die man moet ook zijn brood verdienen.