Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 19-08-2012 22:27:53
Computers & Telefonie

Ventilator laptop

Wat beter is, is de notebook van binnen schoon te laten maken (stof verwijderen) en de warmtegeleidende pasta laten vervangen.

na verloop van tijd gaat er stof tussen de koelribben zitten, waardoor er geen lucht meer door de koelribben kan stromen, met het gevolg dat de warmte niet afgevoerd kan worden.

daarnaast neemt na verloop van de tijd de werking van de warmtegeleidende pasta af, waardoor de warmte van de processor niet meer goed naar het koelblok wordt afgegeven kan worden.

wat je dus niet moet doen is in een dergelijk geval niets doen en zo'n koelmat of koelstandaard kopen. daarmee los je de oorzaak van het probleem niet op: stof tussen de koelribben en een niet goed werkende warmte geleidende pasta.