Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-08-2012 17:27:51
Computers & Telefonie

Registry reviver verlengen of niet?

Ikbenik schreef op zondag 19 aug 2012, 16:20: gsm schreef op zondag 19 aug 2012, 13:38: voor een normale pc is het gratis microsoft security essentials voldoende.
gelukkig mogen wij van mening verschillen, dus ook in dit geval.

uit eigen ervaring, maar ook diverse product testen, blijkt mse het helemaal niet zo goed te doen, net als avg en mcafee.


mse en panda hebben het grote voordeel, dat ze weinig hinder opleveren voor de gebruiker. de gebruikersomgeving is heel eenvoudig gehouden en je wordt niet verleid met allerlei commerciƫle aanbiedingen.
natuurlijk komen in de testen de verschillende scanners er de ene keer beter af dan de andere keer. dat geldt voor alle virusscanners. de beste bescherming is nog steeds uiteindelijk de gebruiker zelf, die geen onnodige zaken opent of installeert.
de testuitkomst van av test in april en juni dit jaar was voor mse inderdaad niet zo heel erg goed. dat is wel eens beter geweest. de bruikbaarheid werd echter als zeer goed beoordeeld, ook omdat er geen valse positieven gemeld werden.
mse is niet voor niets zo populair.