Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-08-2012 14:41:18
Geldzaken & Recht

Woningbouw verplicht overname laminaatvloer

Wat is je bron waaruit blijkt dat ik verplicht ben de vloer over te nemen? ik moet mijn woning ook leeg achterlaten, dat moet iedereen. op de website van de woningbouw staat dat je alleen iets mag laten liggen als het in een goede conditie is en dat is deze vloer niet. waarom zou ik aansprakelijk zijn voor de vloer van de vorige bewoners? daarbij heb ik op verschillende websites gelezen dat je niet verplicht ben zaken van de vorige bewoner over te nemen, maar daar staat ook allemaal geen bronvermelding bij.

en verder op jou mening over wat ik allemaal maar moet doen. jij kan niet voor mij invullen of ik zelf in staat ben deze vloer eruit te halen en als ik moet wachten op de volgende woning kan ik nog wel jaren wachten.