Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-08-2012 15:53:52
Geldzaken & Recht

Woningbouw verplicht overname laminaatvloer

Saatjes schreef op dinsdag 21 aug 2012, 15:28: in mijn geval neem ik wel de laminaatvloer over van de vorige bewoner. in de advertentie stond immers 'laminaatvloer ter overname'.
het zou voor jou gunstig zijn als die advertentie er nog staat of als je bijv. een screenshot hebt.
als die vloer ter overname is, betekent dat doorgaans dat ervoor betaald moet worden. en zal dit iets tussen de vorige huurder en jijzelf zijn. regel is vaak dat als de nieuwe huurder niets wil overnemen/betalen dat er wel uitgehaald moet worden.

een woning hoeft niet altijd kaal opgeleverd worden, de woningbouw kan een gladde vorm van 'vloerbedekking' toestaan of zoals bij die van jou beweerd wordt "op de website van de woningbouw staat dat je alleen iets mag laten liggen als het in een goede conditie is ".

ik vind het een beetje haaks op elkaar staan 'vloerbedekking ter overname' en 'de woningbouw kwam met het antwoord dat ik zelf de vloer moet weghalen, omdat de vorige bewoners de vloer mochten laten liggen.'