Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 22-08-2012 14:59:00
Geldzaken & Recht

Consuwijzer

[quote=patron schreef op woensdag 22 aug 2012, 12:51]o alwetende, deze tekst kwam uit de overwegingen van een rechter die de consumentenautoriteit in het gelijk stelde in een procedure tegen een ondernemer die onvolledige cq foute informatie gaf over de consumenten toekomende wettelijk rechten aangaande garantie en conformiteit ;)
zo zie je maar, ikbenik heeft schijt aan wat rechters zeggen en kijkt alléén maar naar de lettertjes in de wet..... maar zoals hij zelf al eens schreef: "niet alles in een paar zinnen uit te leggen". zo ook met wetsregels. niet alles en elke situatie is in wetsregels samen te vatten en er is dus 'ruimte' om wetsregels te 'interpreteren'...... maarja, daarmee moet je niet bij ikbenik aankomen, die kijkt alleen maar naar die regeltjes en de rest wat wordt verkondigd door rechters, consumentenorganisaties enz. is lariekoek.....
kortom, wie is er hier nu eigenwijs, kent géén zelfreflectie en loopt met oogkleppen op.....?

freya