Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-08-2012 11:38:10
Voeding & Gezondheid

Prijsverschillen p312 batterijen gehoorapparaten

Ik koop zelf altijd knoopcelbatterijen bij de action, daar zijn ze een paar dubbeltjes, of een hele set verschillende voor een euro. zelfs al zouden de batterijen minder lang meegaan en ik er twee gebruik voor de duur van één 'merk' batterij, dan zijn ze nog steeds véél goedkoper dan waar dan ook.

het is hetzelfde verhaal als bij elke andere winkel of bedrijfstak: koop je bij hen, dan is hetzelfde product gewoon véél duurder.. ik moest een nieuwe radiator hebben, er stond 'suzuki' op en kostte via de garage 450,-. de monteur is gaan kijken naar het model en vond een naamloze die exact qua maten overeen kwam voor 175,-. hield je ze naast elkaar dan kon je het verschil alleen zien aan het suzuki logo. zou zomaar uit dezelfde fabriek kunnen komen..

koop zo'n setje bij de action (let wel op de type aanduiding) en probeer het uit, als het niet bevalt dan ben je slechts een kaar dubbeltjes kwijt..