Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-08-2012 11:46:59
Huishouden & Energie

Jankende hond van buren

Haarp schreef op donderdag 23 aug 2012, 11:02:
je geeft geen oplossingen en je hebt alleen kritiek. winterman wordt het niet eens tijd dat je een passende bijdrage levert anders zoek een andere hobby.

die oplossing heb ik al gegeven als tweede antwoord op de vraag. ts vraagt om tips en ze heeft er van mij 1 gekregen.

jij aan de andere kant hebt nog geen enkele nuttige tip gegeven, omdat jij je volledig richt op je eigen interpretatie van het probleem en volledig voorbijgaat aan de vraagstelling van ts. ts heeft geen hond en heeft dus niets aan jouw goedbedoelde, maar slechte opvoedkundige tips. die hond is van de buurman. de buurman lijkt niet bepaald een meewerkend voorwerp te zijn. ts wil niet eens praten met de buurman, dus laten we lekker tips gaan geven wat te doen met die hond. ze durft hem niet eens te vertellen dat die hond jankt. denk je dat ze hem gaat vertellen dat hij die hond in een bench moet stoppen?
en zo weet je moeiteloos 6 pagina's door te gaan met iets waar ts niets aan heeft.

ze wil niet praten met de wbv, wil niet praten met de buurman en wil graag weten wat haar nu nog rest. dat heb ik haar dus verteld en ik weet nog wel 2 tips

- zet de muziek harder
- zet een koptelefoon op

dat beantwoord de vraag. niet die verhalen over de hond.