Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-08-2012 00:42:59
Voeding & Gezondheid

Sportschool abonnement.

Beste winterman,
zoals ik al zei "en ik weet het klinkt lui, te ver weg om er eventjes heen te gaan, ik zat namelijk ook gewoon met werk, en aangezien ik bij een beginnend bedrijfje werk maak ik per week nogal flink wat overuuren"

en nee, ik was niet te uitgeput om te kijken wat ik ondertekende,
a: die begeleider van die sportschool was erg opdringerig en hij zei dat ie alvast ingevuld kon worden zodat ie later afgegeven kon worden, ik was in die tijd net 18 geworden en dit was het eerste contract wat ik afsluite en wist niet echt wat ik met een contract moes doen en wat het inhield.
b: ik kwam daar omdat ik eigenlijk daarheen wou gaan om te gaan squashen, dat wist ik toevallig dat dat daar kon aangezien we er met school wel eens zijn geweest.
c: toen ik daar kwam was ik nog werkeloos ( ik had school namelijk net af ), maar ik kreeg al sneller als dat ik dacht werk aangeboden, wat daar ook nog eens bijkwam was dat ik ben verhuisd, en dus verder bij die sportschool vandaan woon, en net iets dichterbij mn werk.

en ja ik weet dat ik dit zelf veroorzaakt heb, ik wou alleen maar zeggen dat die begleiders van die sportscholen erg goed kunnen spelen met onze gedachten en ze het soms voor mekaar dat we ze onderteken zonder dat we dit ook echt daadwerkelijk willen.