Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-08-2012 10:58:45
Computers & Telefonie

Ingelogd blijven op deze site

Edrick3 schreef op vrijdag 24 aug 2012, 16:40: winterman schreef op vrijdag 24 aug 2012, 12:13: je moet gewoon 24 uur je computer aan laten staan met je browser open.

ot:
grapje?
is dan blijkbaar niet zo door ts begrepen.

ja, maar ook een stukje kritiek/sarcasme t.o.v. deze site. ik vind het schandalig dat een forum dat zich "de meest actieve consumentencommunity van nederland" noemt, zo amateuristisch is opgezet.

freya schreef op vrijdag 24 aug 2012, 16:44:
waarom voor deze methode is gekozen weet ik uiteraard ook niet. het was handiger geweest als de website, éénmalig, om b.v. 2 uur in de nacht iedereen eraf knikkert, ben je overal vanaf....


dat gebeurt om 1 uur s'nachts. dan gaat de hele site op zwart.

ltmvz schreef op zaterdag 25 aug 2012, 08:34: wat ik niet begrijp is waarom het zo belangrijk is om ingelogd te zijn of te blijven. dat is toch alleen van belang als je iets wil zeggen (?), wat zeker niet altijd het geval is.

en, als je kunt inloggen door alleen op "login" te klikken (dat zal toch wel met de cookies te maken hebben, denk ik) dan is het inloggen toch een fluitje van een cent?

normaal gesproken wel, maar niet op deze site. je moet iedere keer niet alleen inloggen, maar daarna ook nog weer de pagina verversen en vervolgens naar "mijn pagina" gaan" wil je kunnen gaan antwoorden en in ieder geval voor die 2 uur ingelogd blijven. en dat alles met een snelheid alsof je nog op 56k zit.