Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-08-2012 22:27:01
Auto & Vervoer

Auto verkoop via marktplaats

De auto staat nu bij de dealer....waarom dan niet met de dealer een afspraak gemaakt over dat zij het verkoopgedeelte voor u op zich nemen (verkoop in opdracht van klant). spreek van tevoren af welk bedrag u minimaal voor de auto wilt ontvangen en hoeveel de garage voor hun diensten aan u mag berekenen.
vertel ook dat u ook zelf de auto via internet wilt aanbieden en eventuele potentiele klanten aan hun zult doorverwijzen. me dunkt dat de garage graag aan u wil verdienen en ze deze opdracht wel aannemen....hij staat er immers nu toch en iemand die echt intresse in deze auto heeft zal het niet uitmaken aan wie hij het geld betaald, of dat nu aan de garage is of direct aan u, als de prijs maar goed is dan kopen ze wel.
het enige nadeel voor u is dat u niet het volledige verkoopbedrag ontvangt, maar daar staat tegenover dat u verder over de afhandeling geen zorgen heeft.