Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tw
twistit - 27-08-2012 19:25:48
Computers & Telefonie

Ziggo heeft live tv voor pc en android teblet geblokkeerd

[quote=hereistom schreef op maandag 27 aug 2012, 18:32]tja 65% van de tablet markt is in handen van de ipad met ios, dus logisch dat ziggo deze ondersteund i.p.v. van de minderheid van de tablets die allemaal niet zo goed werken ;-)


allemaal niet zo goed werken vind erg ver door getrokken, maar vind daarnaast ook wel dat je van een intertoys tablet geen ipad performance mag verwachten.
als je een fatsoenlijke android tablet aanschaft is er niets mis mee.

grootste probleem is dat men eerst een goedkope android tablet aanschaft van een b merk en hierna gaan zeuren dat deze niet geweldig zijn.

maar dan nog vind ik jouw opmerking erg cru, omdat er 68% een ipad gebruikt hoeft de 32% niet meer ondersteund te worden. dit terwijl bij het aansluiten van het abonnement tv kijken via deze tablets wel degelijk mogelijk was. (en daarbij goed werkte)

maar let op mijn bericht dat ik ook mik op windows? volgens mij heeft windows nog steeds de overhand in de laptop/desktop markt (75%). zullen we de ondersteuning voor apple daar maar volledig laten vallen? (toe gegeven dat ondersteuning voor apple over het algemeen sowieso al aan de magere kant is vanuit software leveranciers)