Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 29-08-2012 16:58:37
Huishouden & Energie

Nieuwe keuken wordt anders dan op tekening

Dat de keukenkampioen niet kan leveren wat u bent overeengekomen maakt dat u de overeenkomst kunt ontbinden. u hoeft er geen rekening mee te houden dat ineens iets niet geleverd kan worden, dat is verder niet uw zaak, je betaalt waarvoor je hebt getekend niet voor iets anders. hele kleine veranderingen moeten wel geaccepteerd worden, maar alleen als u een fikse korting wordt gegeven. en mocht de korting niet gegeven worden, kunt u alsnog de overeenkomst ontbinden. dit lijkt me een te grote verandering, die u bovendien niet mooi vindt.
het gebeurt overigens nogal vaak dat een keukenboer vlak voor aflevering aan komt zetten met dat iets er niet meer is. dat zet een klant behoorlijk onder druk.

u kunt de keukenkampioen een oplossing laten aanbieden die u wel bevalt, maar waar u niet voor hoeft bij te betalen. willen ze dat niet, kunt u alsnog de koop ontbinden.