Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

arnowingen
arnowingen - 30-08-2012 10:55:50
Geldzaken & Recht

Kwijtschelding nhg

Hoi erik,

tazzy heeft de algemene regel goed samengevat.

het gebeurt vaker dat je van het kastje naar de muur wordt gestuurd, omdat alles afhangt van jouw situatie. nu is het niet bekend wat je inkomen is, wat de marktwaarde is, wat het saldo is van eventuele gekoppelde levensverzekering enz. het meeste kan makkelijk worden opgezocht, maar dan moet je natuurlijk wel weten waar je moet zoeken.

ofwel; als ik jouw hele situatie zou kennen dan kon ik je vertellen of het tot kwijtschelding zou leiden. als je het wil weten kun je me mailen op arno(at)systeemmakelaardij.nl. ik kan je zo te zien geen privé bericht sturen, anders had ik dat gedaan.

vr. gr. arno wingen

p.s. overigens is de ing een prettige partij om mee samen te werken. als je op de goede afdeling komt zitten er capabele mensen. dat maakt het vaak een stuk makkelijker.