Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
loesepoes18 - 30-08-2012 19:30:14
Geldzaken & Recht

Vraag zelfstandige woning

[quote=iljaha schreef op donderdag 30 aug 2012, 10:14]waarschijnlijk heeft de huisbaas een aanslag van de woz voor 2 of 3 verblijfsobjecten gekregen en is die zich daarvan rotgeschrokken. voor belastingen is 2 x 0,5 niet hetzelfde als 1 x 1 namelijk. als de huisbaas er nu weer 1 verblijfsobject van maakt met kamerverhuur, is de huisbaas minder kwijt.
suggestie: stel je huisbaas voor dat je huur verlaagd wordt met de huurtoeslag die je kwijt raakt. op deze manier houd je de verhoudingen prettig.
suc6

niet doen! ik zou zeker niets voorstellen aan de huisbaas! eerst precies weten hoe alles zit en wat je mogelijkheden zijn! en inderdaad een groep vormen is wel zo verstandig. laat je ons weten hoe dit afloopt?