Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 30-08-2012 19:45:47
Geldzaken & Recht

Reiskostendeclareren na sollicitatie

[quote=ericie schreef op donderdag 30 aug 2012, 19:09]
stacey bedankt voor je reactie. ik ben het ook echt gewend om te doen, en weet dat het niet goed overkomt om erover te beginnen voor of tijdens je sollicitatie..... maar ja als je geen geld hebt kan je het ook niet uitgeven wor.. feit blijft dat het voor werkgevers ook erg makkelijk is natuurlijk om niets te betalen. drama drama drama ;-)

misschien is het een mogelijkheid het als je en echt een uitnodiging krijgt om te komen voor gesprek even te bellen dat je dat graag wilt maar dat je het momenteel financieel niet zo breed hebt en of er mogelijkheid is de reiskosten vergoed te krijgen, dat is misschien dan makkelijker bespreekbaar dan daar persoonlijk.
maar vragen om geld/onkosten is en blijft altijd beetje moeilijke zaak zeker in zulke gevallen als je risico loopt dat ze zeggen laat maar zitten of wellicht denken die kan zeker niet met geld omgaan en zeurt om 5 euro.......
werkgever bedenkt niet dat je tegenwoordig wel 100x voor niets ergens mag opdraven voor je eens een baan scoort.....

maar probeer er een potje voor te reserveren of anders in de buurt solliciteren en dan op de fiets als dat een mogelijkheid is.