Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 30-08-2012 23:39:59
Computers & Telefonie

Foto's

[quote=macwouter schreef op donderdag 30 aug 2012, 23:23]....
nee dat zou niet kunnen maar ik heb een ander idee.als je nu op een pc een nieuw mapje aanmaakt met afbeeldingen en sleep daar op volgorde je foto,s in en die map open je dan bij het versturen naar je ipad. dan komt het op die volgorde ook op je ipad.
....
nee, dat werkt niet. toen ik in het verleden daarmee bezig was om die sortering in orde te krijgen, heb ik dit uiteraard als één van de eerste mogelijkheden geprobeerd. maar helaas, de ipad gebruikt gewoon de exif-data van de foto's en zoals ik al eerder aangaf, dan gebruikt de ipad de waarde van de 'opnamedatum'.
deze methode werkt mogelijk alleen als er géén opnamedatum in de exif-data aanwezig is, maar die informatie is bij de huidige generatie digitale camera's altijd aanwezig....

freya