Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Tryingtohelp
Tryingtohelp - 01-09-2012 16:08:40
Computers & Telefonie

Slechte service media markt & apple

Beste pickske,

hoop dat het u lukt via apple om uw macbook snel en goed gerepareerd te krijen. als ik in uw schoenen stond dan zou ik kiezen voor de reparatie via apple.
heb persoonlijk vroeger vaker artikelen gekocht bij mediamarkt maar het is mijn winkel niet meer. mediamarkt is simpelweg te duur en het woord service heeft voor mediamarkt geen enkele waarde.
het is een mooie winkel om te kijken wat er te koop is, ze hebben heel veel, maar het daadwerkelijk kopen doe ik elders.
en mocht mediamarkt in een uitzonderlijk geval iets goedkoper zijn dan gun ik ze dat ook niet. gewoon normaal en fatsoenlijk met mensen omgaan is mij ook wat waard en uit mijn ervaringen met mediamarkt concludeer ik dat dat voor mediamakrt niet echt veel waarde heeft.

hoop dat uw macbook weer snel goed werkend is.