Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-09-2012 19:31:25
Huishouden & Energie

Huishoudpakket bij bank seats and sofas

Stacey schreef op zaterdag 1 sep 2012, 19:03: nou m`n typekunsten laten vandaag ook even wat te wensen over zie ik nu ;-(

moest zijn- ........en wat kreten erbij en daar komen de klanten al aanrennen..........
door niet verder te kijken dan wat je wilt zien de aanbieding van het jaar........misleid je dus enkel jezelf.--

ik begreep je ;-) alleen ik ben naar seats&sofas gegaan voelde mij daar misleid en ben zonder iets te kopen weggegaan en besloot gelijk daar nooit meer heen te gaan. wie misleid nou wie, zij lopen nu een potentiƫle klant mis. bij een goede service hadden zij de fout erkend, het pakket alsnog gegeven en kregen zij ipv een vermelding op kasse positieve mond-op-mond reclame. het gaat hun toch niet om het pakket dat wordt groot ingekocht en kost een drol. mensen die hier ook last van hebben gehad zullen dus niet zoals jij zegt nog "komen aanrennen" bij seats&sofas. verlies voor hun niet voor mij..