Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pickske - 02-09-2012 09:28:55
Computers & Telefonie

Slechte service media markt & apple

[quote=ikbenik schreef op zondag 2 sep 2012, 04:40]als ik naar de problemen van de notebook van pickske kijk, komt het toch bekent voor.
ten eerste kan het falende koeling zijn. heel vaak is dan stof tussen de koelribben daarvan de oorzaak. maar ook een falende warmtegeleidende pasta.
dergelijke problemen heb ik al zo vaak opgelost door schoon te maken en de warmtegeleidende pasta te vervangen.

echter....
wat ook heel vaak gebeurd is dat mensen de notebook op de bank neerzetten, op schoot zetten (waarvoor zou het anders een laptop zijn!, not), op bed zetten of op een hoogpolig tafelkleed, waardoor de koelroosters aan de onderkant worden afgedekt. met het gevolg dat het apparaat niet of zeer onvoldoende koele lucht kan aanzuigen.


dank je voor het meedenken.
maar de hitte zal het niet zijn. laptop is twee keer open geweest om extra ram geheugen in te bouwen, en dat is er gisteren uitgehaald om te kijken of het daar aan ligt. en tot nu toe nog geen foutmelding gehad.
de laptop is ook pas twee maanden uit, en er zijn macbooks die al 5 jaar oud zijn zonder ook maar 1 probleem.