Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

henkvanputten
henkvanputten - 03-09-2012 12:49:43
Geldzaken & Recht

Bestelling groupon na een half jaar nog steeds niet ontvangen

Dit is de reden dat ik allang weer met groupon ben gestopt: tegen 1 of 2 leuke deals stond steevast een zeperd waarbij het mij enorm veel tijd en energie kostte om ten minste mijn geld weer terug te krijgen.

het beste is om lotgenoten zoeken op zoveel mogelijk plaatsen; de facebookpagina van groupon, het forum van trosradar, de discussieplaats van deze site etc.

dat vinden ze zeer vervelend bij groupon en dan worden er ook mensen hier en daar wakker - die prompt hun best voor je willen gaan doen. ook blijkt het dan mogelijk om je geld terug te krijgen van groupon zelf, zoals mij werd aangeboden in geval van een robotstofzuiger die vorig jaar maanden op zich liet wachten, maar niet eerder dan toen ik begon te strooien met deze negatieve ervaringen op websites.

groupon leeft van een goede pers, van dat gegeven moet je helaas gebruik maken, anders kun je maanden aan het lijntje worden gehouden zonder dat er ook maar enig schot in de zaak zit.