Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-09-2012 13:59:40
Geldzaken & Recht

Kosten sleutel kwijt duizenden euro's

Winterman schreef op maandag 3 sep 2012, 13:28: zwemmer schreef op maandag 3 sep 2012, 13:03: ik verzon zomaar een bewaarplicht ofzo. maar, er staat dat men het certifikaat niet vrij w i l geven. dat betekent dan dat het er wel ís. daar kun je dus over dubben.

je kan ook dubben over de winter die we gaan krijgen. als dat certificaat al zoek is kan er een nieuwe opgevraagd worden.
het gaat ook helemaal niet om het kunnen of willen verstrekken van een kopie. jij begrijpt er kennelijk helemaal niets van.

@mojo1983




het is niet meer dan logisch dat de sloten van jouw oude woning zullen moeten worden vervangen, maar daarmee houdt het dan wel op. dat de sleutels van de centrale ingang vermist zijn is geen halszaak. die deur zal bij verhuizingen en werkzaamheden ook gewoon open staan. dan is het ineens geen punt dat anderen naar binnen kunnen. op dit punt zou ik echt nooit toegeven. ik zou zelfs eisen dat ze dan maar moeten bewijzen dat ik de enige ben die sleutels kwijt is. m.a.w. produceer maar 4 sleutels van iedere andere bewoner. gaat ze nooit lukken.[/quot



ach beste, ik zie de zaken nu eenmaal multidimensioneel. je moet toch wat diepte in de lichtheid van het bestaan zien te krijgen, wat jij?