Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-09-2012 16:08:25
Geldzaken & Recht

Kosten sleutel kwijt duizenden euro's

Zwemmer schreef op maandag 3 sep 2012, 12:53: ja, dat was een beetje suffig, maar de intentie is wel overgekomen nietwaar? ik vraag mij alleen nog af of degeen die de certifikaten beheert iets te verwijten valt. .

laat je niet ondersneeuwen door die haatprediker en blijf vooral bij je eigen mening. als het een ander niet zint moet ie maar oprotten.

een certificaat van een sleutel wil zeggen dat er bij verlies van een beveiligde sleutel er altijd een bijgemaakt kan worden. het verhaal van de woonstichting is lariekoek.dat is alleen voor de directie zijn bankrekening. wij wonen in een seniorenflat en je wilt niet weten hoe vaak dat die dementerende bewoners hun sleutels kwijt zijn. dan hebben wij iedere week wel overal nieuwe sloten. ons complex is ook zwaar beveiligt omdat wij in het luxe segment van huren wonen (1200 euro p/m) en hebben in die 7 jaren dat wij er wonen dit nog nooit meegemaakt.jammer dat er na die molenkamp nog altijd woonstichtingen zij die niet zuiver op de graat zijn. sleutels bijmaken met behulp van een certificaat verdiend schijnbaar niet genoeg. en dat verhaal klopt niet want in die tijd dat jij er woont is er niemand van die 40 bewoners die zijn sleutel kwijt was ???