Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-09-2012 00:29:54
Elektronica & TV

Pc voor e-reader werkt niet meer

Freya schreef op maandag 3 sep 2012, 22:43:
uiteraard werkt de software, die na het uitgevoerde herstelpunt is geïnstalleerd, niet meer. daar is systeemherstel ook voor bedoeld, namelijk het ongedaan maken van een installatie die, om welke reden dan ook, niet goed is verlopen. als er dus 'iets' geïnstalleerd is, wat nadelige gevolgen heeft gehad voor andere programma's, dan kun je dat dus met een systeemherstel weer ongedaan maken.
een systeemherstel kan dus wel degelijk nuttig zijn in dit geval.


niet dus.

het is nuttig als een installatie fout gaat om het systeem terug te zetten naar het moment voor de installatie, maar ook alleen maar dat. niet als een installatie nadelig is geweest voor andere software. dan kan je dus beter die software die nadelig was weer gewoon verwijderen.
systeemherstel kan invloed hebben op geïnstalleerde software, maar het hoeft niet. heeft het invloed, dan zorg je er alleen maar voor dat die software niet meer werkt, maar die zit nog wel op je systeem, dus kan opnieuw voor problemen zorgen. als je werkelijk gelooft dat later geïnstalleerde software een probleem vormt, kan je die beter op de normale manier verwijderen.
systeemherstel maakt geen installaties ongedaan. het zet het systeem alleen maar terug naar de situatie voor de installatie. maar met de installatie er nog op. het systeem weet dat alleen niet meer omdat de verwijzingen weg zijn.

spooky01 schreef op maandag 3 sep 2012, 23:55:
@ winterman. ik weet niet waar je je informatie vandaan hebt, maar zonder speciaal programma kun je geen boeken zetten op de e–reader van sony( legaal)

ik geef toe dat ik de sony e-reader niet ken, maar ik zou niet weten wat die dan zo speciaal moet maken. boeken zijn in een bepaald bestandsformaat. om dat bestandsformaat te kunnen lezen zal je software nodig hebben, maar om bestanden over te zetten is dat niet nodig. het lukt met mijn e-reader (geen sony), het lukt met mijn camera, het lukt met mijn mp3 speler, het lukt met mijn smartphone. het lukt met alle opslagmedia om zonder software bestanden over te zetten, dus wat is er zo speciaal aan een sony e-reader dat het daarmee niet kan?