Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

so
sonjab25 - 04-09-2012 14:12:06
Geldzaken & Recht

Bestelling groupon na een half jaar nog steeds niet ontvangen

Had altijd goede ervaringen met groupon.maar heb nu een erg negatieve ervaring en voel me in de maling genomen.had een groupon deal voor een "luxe high tea" voor 2 personen gekocht bij qahawa d'or,javaplein 27 a amsterdam.volgens groupon was de waarde € 58,-- ,met de groupon deal € 19,--.de foto die bij de advertentie stond,klopte totaal niet en we kregen ook niet wat bij de deal werd vermeld.
we kregen een klein potje koffie,pot thee,1 choco brownie,1 muffin,(dus samen delen),2 kleine stukje appeltaart,en een "sandwich" met sla en brie en een met een soort zalmsmurrie.dit "alles" voor 2 personen.

de sandwich met zalm,de cocos brownie, de 5 soorten thee,wat beloofd was,hebben we allemaal niet gezien.toen ik vroeg of we niet allebei brownies hoorden te krijgen en dit toch eigenlijk voor 1 persoon was,zei de eigenaar.dat dit het was voor 2 personen.heb hier dus € 19,-- voor betaald,terwijl de waarde onder de € 10,-- was,als je het aangebodene zelf had besteld.ik heb op de prijslijst gekeken.dus groupon heeft de waarde van € 58,-- zelf maar verzonnen, net zoals de mooie foto.alles was ook nog droog en oud,dus bijna alles laten liggen.alleen de 2 kleine stukjes appeltaart waren lekker.dus zonde van het geld.
heb groupon een mail gestuurd hierover,om mijn geld terug te vragen,maar tot nu toe geen reactie. als ze nog reageren, zal ik het op dit forum melden.
jolanda70 succes.