Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
kessel45 - 05-09-2012 13:18:37
Geldzaken & Recht

Aanmaning op aanmaning

[quote=ramonnetje schreef op woensdag 5 sep 2012, 13:11]met 'gerechtelijke stappen' bedoelen zij dat ze het uit handen geven aan een deurwaarder. ik heb een dergelijk voorval ook meegemaakt en heb toen diverse keren gemaild met het bedrijf die mij aanschreef waarin ik aangaf geen nota, noch een aanmaning te hebben gekregen van de schuldeiser (ik kreeg per mail een bevestiging dat de rekeningen naar een oud adres waren gestuurd terwijl ik toch echt al een jaar een adreswijziging had doorgegeven) en dat ik de originele rekening van de agis inmiddels had betaald.

in een ander geval stond een deurwaarder voor mijn deur vanwege een onbetaalde rekening van de kabel (radio en tv). wij hadden een gezamenlijke rekening voor het hele flatgebouw voor gas, licht en electriciteit en ik dacht dat deze er ook bij zat. ik moest eventjes de laatste 6 jaar abonnementsgeld ophoesten. toen die deurwaarder langskwam vroeg ik hem mij een kopie van mijn contract te overhandigen. en hij is niet meer terug geweest.

je moet dus je e-mail printen en overhandigen aan de deurwaarder als deze ooit langskomt en je verder er niet meer mee bezig houden.

bedankt ramonnetje, zal de kopie goed bewaren van de opzegging