Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-09-2012 09:45:56
Geldzaken & Recht

Officiêle waarschuwing wel/niet terecht?

@allen: het verhaal zoals verwoord is de juiste.

om privacyredenen hebben we het over functie a en b. om wat voor een functie het gaat, hoe de leidinggevende heet en bij welke gemeenteinstelling e.e.a heeft plaatsgevonden doet toch niet terzake zake. verder was de afspraak tussen haar nieuwe leidinggevende en mijn vriendin. mijn vriendin heeft zich voor haar vakantie rot gewerkt om projecten af te ronden en een goede overdracht te geven. ook hoeft zij zich niet in te werken want het gaat om een soortgelijke functie maar dan op een andere afdeling en locatie.

een afspraak plannen op de middag dat je vakantie hebt vind ik echt niet kunnen. haar vakantieplanning was bij de nieuwe leidinggevende bekend. haar kinderen waren die dag al vrij en zij heeft die ochtend de laatste puntjes op de i gezet, haar bureau leeggemaakt en afscheid genomen van haar voormalig leidinggevende en collega´s.

in mijn ogen is het gewoon een machtsspelletje/intimidatie van de nieuwe leidinggevende. "je bent nu van mij en je springt wanneer ik het zeg".

en ja ik neem het voor haar op. we zijn al jaren vriendinnen, ze heeft het privé niet gemakkelijk gehad, is verbaal niet zo sterk en vrij onzeker.

dank voor jullie feedback. vindt het echter jammer dat jullie, uitzonderingen daargelaten, zo negatief reageren. ik hoop voor jullie dat jullie zelf nooit in zo´n situatie terechtkomen. het juridisch loket was minder negatief en heeft geadviseerd contact op te nemen met de bond of om haar rechtsbijstandsverzekering aan te spreken omdat zij niet gespecialiseerd zijn in ambtenarenrecht.

met vriendelijke groet,
soulsister