Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-09-2012 12:04:11
Geldzaken & Recht

Officiêle waarschuwing wel/niet terecht?

Soulsister schreef op donderdag 6 sep 2012, 11:34: want nogmaals mijn vriendin is in het kader van de reorganisatie geplaatst. m.a.w. de organisatie vond haar als enige kandidaat geschikt voor deze functie.

of de organisatie vond haar zeer ongeschikt voor haar huidige/oude functie en heeft haar daarom weg georganiseerd.

nieuwe leidinggevende gaat dit "disfunctioneren" gelijk eens stevig aanpakken.

het lijkt mij in ieder geval dat de organisatie op ramkoers zit. het waarom daarvan kan ik slechts naar gissen. ze zal nu wel voorzichtig moeten zijn en goed na moeten denken bij wat ze doet. iemand van de bond erbij tijdens het gesprek is je goed recht, maar wel olie op het vuur en reden voor escalatie. voor je het weet zit ze dan ziek thuis en zal er ontslag aangevraagd kunnen worden wegens een onwerkbare situatie.

een modelwerknemer krijgt niet zo maar gewoon gelijk even een officiële waarschuwing. daar moet meer aan vooraf gaan. is dat echt niet het geval, dan zijn ze dus bezig met een poging haar eruit te werken.