Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-09-2012 13:11:36
Geldzaken & Recht

Officiêle waarschuwing wel/niet terecht?

@soulsister.

je moet geen discussie aangaan als je alleen maar wil horen wat je bevalt, en al helemaal niet als je praat voor iemand anders.

deze leidinggevende mag dan in jouw ogen de baas spelen, ze doet dat dus wel met een organisatie die gezien de officiële waarschuwing achter haar staat.

ik ben dus niet erg negatief, maar erg realistisch.

je vriendin kan wel eens een veel groter probleem hebben dan het al of niet terecht zijn van die waarschuwing. die waarschuwing kan wel eens het voorspel zijn. kan ze nog zoveel goede beoordelingen hebben. die waren voor haar oude functie. ik denk niet dat ze die in de nieuwe functie nog gaat krijgen. nogmaals, ik kan slechts gissen naar het waarom, maar het lijkt er toch sterk op dat de organisatie op ramkoers zit en de nieuwe leidinggevende jouw vriendin mag aanpakken. ik zou me daar maar eens op focussen.