Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-09-2012 17:31:54
Geldzaken & Recht

Officiêle waarschuwing wel/niet terecht?

Het advies van vladja opvolgen zet wel gelijk de zaak op scherp.

je vriendin is verbaal niet sterk en vrij onzeker. jouw woorden.
als jij gelijk hebt waar het die nieuwe baas betreft, denk je dan dat die terug zal krabbelen, of er nog een schepje bovenop gaat doen en het jouw vriendin binnen de grenzen van het toelaatbare erg moeilijk gaat maken? volgende vraag is dan of jouw vriendin daar tegen zal kunnen.

recht hebben is altijd één ding. recht halen en krijgen iets heel anders.

jouw weerwoord in je personeelsdossier stelt helemaal niets voor. dan staan er twee versies van een gebeurtenis in dat personeelsdossier. wie denk je dat ze geloven als ze het dossier inkijken?

ik geloof best dat je vriendin te maken heeft met een op macht beluste leidinggevende, maar jij benadert het nu zoals je het zelf zou benaderen. agressief en strijdlustig. vraag is of je vriendin in staat is die strijd aan te gaan.
mocht ze daar toe besluiten dan zou ik haar aanraden om eens te kijken of haar oud leidinggevende haar wil steunen.