Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
bones 3 - 07-09-2012 14:19:28
Huishouden & Energie

Inkt uit leer-achtige stof verwijderen

Beste shardonay,
ik krijg alles en dan ook echt alles aan vlekken uit kleding e.d. met de gewone ouderwetse ossengal stick van merk sanders. dit is een speciale vlekkenstick. je maakt het stickje/of het te behandelen plekje een beetje vochtig, smeert dan een beetje met de stick over de te behandelen plek, even laten inwerken en dan met een nat borsteltje of doekje wegwrijven.
voor te wassen kleding, smeer ik wat op de plek en gooi het zo in de wasmachine.
groot succes!! werkt altijd. een paar dagen geleden een vouwfietsje verkocht via marktplaats, ik had alles nog even gesmeerd, de ketting en de te vouwen delen. lekker met een heel wijde linnen lichtblauwe broek aan!! de onderkant van beide pijpen zaten onder de smeer. met de stick........alles eruit. stick te koop bij zaken als etos, succes!!